New Look: better than Garlic een nieuwe open source jas voor deze webstek

Driemaal is scheepsrecht en creativiteit is troef. ART13.be is als een vlinder, want voor een vlinder vlinder wordt, moet die ontpoppen. En zo ook onze webstek.

Voor wie nog niet op de hoogte was: ART13.be wordt de thuisbasis van een kunstencollectief dat de wereld wil beroeren met eco-art: kunst met een levenslustige boodschap. ART:13 gaat volgende zomer klein van start in Gent, maar wil zich ontpoppen tot een internationaal eco-art collectief in de ruimste zin van het woord.

"New look, better than garlic" by aBBo byWyd @ ART:13 eco-art collective

Onze website moet diverse eco-artistieke uitspattingen etaleren. Een eerste ontwerp was een juweeltje, maar leende zich niet als kader voor kunst. Bij een tweede creatie kozen we voor semi-minimalisme, maar het bleek nog niet minimalistisch genoeg en het ontwerp weerspiegelde onvoldoende het bruisende en kleurrijke karakter van ART:13.

look: open source!

Dit geldt ook voor het nieuwste ontwerp, maar alle ruimte wordt deze keer aan de inhoud gelaten. Dit is waar de site om draait en zo voorkomen we stijlbreuken. De template wordtΒ bovendien voor verschillende ECO13-initiatieven gebruikt en als open source vrijgegeven.

walk the art::walk

Als piepjong collectief heeft ART:13 heel wat hoge noden. We zoeken ruimte voor een eco-art atelier, voor tentoonstellingen en voor activiteiten, we zoeken partners, sponsors en subsidies, … maar onze hoogte nood, dat bent u.

We zoeken namelijk in de eerste plaats mensen met een hart voor kunst en voor de wereld, kunstenaars die ons team willen versterken, kunstliefhebbers, die ons nieuws de wereld in sturen, helpende handen bij activiteiten, donateurs, partners en sponsors, versterking voor onze redactie en denktank, mensen die het even laten weten indien iets niet helemaal ‘comme-il-faut’, of slechts ‘zus en zo’ is, … en mensen ook die andere manieren bedenken om te helpen.

Kortom, de kans dat we niet naar jou op zoek zijn, is quasi nihil.

Ontdek hoe je kunt helpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜ŒπŸ˜Šβ˜ΊοΈπŸ˜‹πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜†πŸ˜‡πŸ˜ŽπŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜’πŸ˜•πŸ˜‘πŸ˜©πŸ˜°πŸ˜­πŸ˜¬πŸ˜ πŸ˜€πŸ˜―πŸ˜²πŸ˜±πŸ˜³πŸ˜΄πŸ˜΅πŸ˜·πŸ˜ˆπŸ˜ΈπŸ˜ΉπŸ˜ΊπŸ˜»πŸ˜ΌπŸ˜½πŸ˜ΎπŸ˜ΏπŸ™€πŸ’©πŸ’€πŸ‘½πŸ‘ΎπŸ‘πŸ‘ŽπŸ‘ŒβœŒοΈπŸ‘€πŸ‘…πŸ’‹πŸŒ»πŸ€πŸ„πŸ£πŸ¦πŸ§πŸ˜πŸ—πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ²πŸΈπŸ³πŸ¬πŸ™πŸŸπŸŒπŸ›πŸπŸžβš‘οΈπŸ”₯β˜€οΈπŸŒˆπŸŽ‰πŸ’«πŸ’₯β€οΈβ€πŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’”πŸŽΆπŸŽ§πŸŽ¬πŸŽ―πŸš€πŸ“ŒπŸ“£πŸ’€πŸ’­