doe mee spring op de boot, grijp een spaander en roei mee

mirror::art 'mica' by Khalid AhajjiART:13 is een jong, kleurrijk, bruisend en veelbelovend kunstencollectief bomvol inspiratie voor eco-artistieke uitspattingen. Maar enkel samen kunnen we onze samenleving kleur in blazen.

Heb je daar zin in, of zie je dit graag gebeuren, laat er dan vooral geen gras over groeien: spring op de boot, grijp een spaander en roei een eindje mee.


WORD LID

Helpen kan op velerlei manieren, maar wil je ART:13 een constructief duwtje in de rug geven, dan is lidmaatschap een eerste stap.

WORD LID >

BLIJF BIJ

Sociale netwerken scheppen kansen voor low-budgets. Die vallen of rijzen volgens het aantal ”likes” en ”shares”. Stem dus zeker af op nieuws van leuke initiatieven en vertel het verder.

TUNE IN >


PROMOOT

Heb je een site, of een blog, met ruimte voor kunst en duurzaamheid, dan kun je helpen door een artikel aan ART:13 te wijden en door een van onze promoprenten toe te voegen.

PERS & PROMO >

STEUN

Het zal je niet verwonderen dat ook donaties erg welkom zijn. Als opstartende vzw moet ART:13 zich nog zonder subsidies redden. Elke kleine gift, maakt dan ook een groot verschil.

DOE EEN GIFT >